Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Suma godzin kontaktowych: 40 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Suma | 62 | 27 |
Kierunek przedmioty oferowane studentom wymiany międzynarodowej - studia pierwszego stopnia
2024/25
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 4 Ćwiczenia projektowe: 2 Ćwiczenia terenowe: 9 |
2 | Egzamin | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Egzamin | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 6 Ćwiczenia projektowe: 9 |
2 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | O |
|
Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Egzamin | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
5 | Egzamin | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Egzamin | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 27 Ćwiczenia terenowe: 18 |
5 | Egzamin | O |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Egzamin | O |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 10 Ćwiczenia terenowe: 5 |
4 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 Ćwiczenia terenowe: 10 |
4 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
Fur Animals Farming in Poland According to EU Recommendations
|
Wykład: 8 Ćwiczenia laboratoryjne: 4 Ćwiczenia terenowe: 3 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
Breeding and preservation of wild and companion animals
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 Ćwiczenia terenowe: 5 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
4 | Zaliczenie na ocenę | F |
Game Animal Farming and Production
|
Wykład: 15 Ćwiczenia terenowe: 5 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Egzamin | O |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 3 Ćwiczenia laboratoryjne: 21 Ćwiczenia terenowe: 6 |
5 | Egzamin | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Egzamin | O |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
5 | Egzamin | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 10 Ćwiczenia terenowe: 5 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
Biology of plant-microbe interactions
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
Biomaterials
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 24 Ćwiczenia seminaryjne: 6 |
4 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
Basics of Groundwater and Soil Remediations
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
5 | Egzamin | F |
Water and Wastewater Technology
|
Ćwiczenia laboratoryjne: 32 Ćwiczenia projektowe: 20 Ćwiczenia terenowe: 8 |
5 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
Water Infrastructure in River Valleys
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 25 Ćwiczenia terenowe: 5 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Landscape and Animals
|
Wykład: 15 Ćwiczenia terenowe: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
Experimental Tests of the Basic Mechanical Properties of the Building Materials
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
4 | Zaliczenie na ocenę | F |
Fundamentals of Structural Mechanics II
|
Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | F |
Graphic Design 1
|
Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
Business Strategies
|
Wykład: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Consumer on the Market
|
Wykład: 20 Ćwiczenia laboratoryjne: 10 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
Corporate Finance
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
European Social Policy
|
Wykład: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Human Resources Management
|
Wykład: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
International Management
|
Wykład: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Microeconomics
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
5 | Zaliczenie na ocenę | F |
Project Evaluation Methods
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Project Planning and Management
|
Wykład: 20 Ćwiczenia audytoryjne: 10 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Taxation and Insurance in Enterprises
|
Wykład: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Financial consulting
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Organisational Behaviour
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
4 | Egzamin | F |
Tourism Reservation Systems
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 25 |
1 | Egzamin | O |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | O |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 40 |
5 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 20 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
4 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | O |
Food additives and contaminants
|
Wykład: 25 |
1 | Egzamin | F |
Technological design of food gastronomy plants
|
Wykład: 15 Ćwiczenia projektowe: 45 |
4 | Zaliczenie na ocenę | F |
Technological design of food industry plants
|
Wykład: 15 Ćwiczenia projektowe: 45 |
4 | Zaliczenie na ocenę | F |
Public health nutrition
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Food safety and quality management in food production
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
Bioengineering in food industry
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Cutting-edge technologies in food industry
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Herbs, food and health
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Physical properties of food
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Food ingredients and methods of their analysis
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
5 | Zaliczenie na ocenę | F |
Food quality strategy
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
General food technology
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
5 | Egzamin | F |
Product development with packaging and safety aspects – blending course
|
Wykład: 29 Ćwiczenia audytoryjne: 1 |
4 | Egzamin | F |
Business Plan in Food Technology – blending course
|
Wykład: 24 Ćwiczenia audytoryjne: 1 |
4 | Egzamin | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
General Plant Pathology
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
General Entomology
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 13 Ćwiczenia terenowe: 2 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Plants vs Environmental Pollution – Phytoremediation Technology
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Egzamin | F |
Green Roofs in the City's Ecosystem
|
Wykład: 15 Ćwiczenia terenowe: 5 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
5 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia projektowe: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | O |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | O |
Alternative diets
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Basics of dietetics
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Wykład: 30 |
4 | Egzamin | F |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 24 |
5 | Zaliczenie na ocenę | F |
New food products development
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
4 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
Polish culture
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | F |
Food in Culture and Society: Introduction to Sociology of Food
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | F |
Wood-Based Panels in Furniture
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
Adhesive Bonding in Wood-Based Materials
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
Mechanical Engineering
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
Production and Transportation Machines
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
Management Systems. Lean Manufacturing
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
Power tools for woodworking
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
Dust collection system for wood industry
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
Protection of Industrial Property
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
CAD in Practice
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
Design for Sustainability
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
Papermaking Pulps Technology
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | F |
|
Lektorat: 40 |
3 | Zaliczenie na ocenę | F |
Polish language course - beginner level |
||||
Suma | 53 | 42 |