Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Suma godzin kontaktowych: 40 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Suma | 62 | 27 |
Kierunek przedmioty oferowane studentom wymiany międzynarodowej - studia pierwszego stopnia
2024/25
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 4 Ćwiczenia projektowe: 2 Ćwiczenia terenowe: 9 |
2 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 6 Ćwiczenia projektowe: 9 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 27 Ćwiczenia terenowe: 18 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 10 Ćwiczenia terenowe: 5 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 Ćwiczenia terenowe: 10 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
Soil degradation and remediation
|
Wykład: 15 Ćwiczenia terenowe: 15 |
2 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Enterpreneurship in organic business
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Herbs in organic farming
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 7 Ćwiczenia terenowe: 8 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Fur Animals Farming in Poland According to EU Recommendations
|
Wykład: 8 Ćwiczenia laboratoryjne: 4 Ćwiczenia terenowe: 3 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Breeding and preservation of wild and companion animals
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 Ćwiczenia terenowe: 5 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Game Animal Farming and Production
|
Wykład: 15 Ćwiczenia terenowe: 5 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Livestock Farming and Quality of Products in Organic System
|
Wykład: 12 Ćwiczenia laboratoryjne: 13 Ćwiczenia terenowe: 2 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Advanced Data Exploration Techniques for Big Data
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Event history analysis
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 3 Ćwiczenia laboratoryjne: 21 Ćwiczenia terenowe: 6 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 10 Ćwiczenia terenowe: 5 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Biology of plant-microbe interactions
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Biomaterials
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 24 Ćwiczenia seminaryjne: 6 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Genetic engineering II
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
6 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
R programming language
|
Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Nanotechnology and Neurobiology
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Monoclonal antibodies - production and use
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Fundamentals of immunopathology
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Food technology
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Biotechnological use of yeast
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Biopolymers in the production of food packaging
|
Wykład: 15 |
1 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Weed Science
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 25 Ćwiczenia terenowe: 5 |
4 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Plant resistance to harmful arthropods - yesterday, today, tomorrow
|
Wykład: 10 Ćwiczenia projektowe: 5 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Biostatistical methods in management of genetic resources
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Cell and tissue cultures
|
Wykład: 20 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
6 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Climate Change Impacts on Plant Growth and Crop Yield: Non-Invasive Monitoring Methods
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 Ćwiczenia terenowe: 15 |
10 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Basics of Groundwater and Soil Remediations
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
5 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Water and Wastewater Technology
|
Ćwiczenia laboratoryjne: 32 Ćwiczenia projektowe: 20 Ćwiczenia terenowe: 8 |
5 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Water Infrastructure in River Valleys
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 25 Ćwiczenia terenowe: 5 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Landscape and Animals
|
Wykład: 15 Ćwiczenia terenowe: 15 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Experimental Tests of the Basic Mechanical Properties of the Building Materials
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Fundamentals of Structural Mechanics II
|
Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Graphic Design 1
|
Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Business Strategies
|
Wykład: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Consumer on the Market
|
Wykład: 20 Ćwiczenia laboratoryjne: 10 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Corporate Finance
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
European Social Policy
|
Wykład: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Human Resources Management
|
Wykład: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
International Management
|
Wykład: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Microeconomics
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
5 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Project Evaluation Methods
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Project Planning and Management
|
Wykład: 20 Ćwiczenia audytoryjne: 10 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Taxation and Insurance in Enterprises
|
Wykład: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Financial consulting
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Organisational Behaviour
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
4 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Tourism Reservation Systems
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 25 |
1 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 40 |
5 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 20 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
Technological design of food gastronomy plants
|
Wykład: 15 Ćwiczenia projektowe: 45 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Technological design of food industry plants
|
Wykład: 15 Ćwiczenia projektowe: 45 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Public health nutrition
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Food safety and quality management in food production
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Bioengineering in food industry
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Cutting-edge technologies in food industry
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Herbs, food and health
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Physical properties of food
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Food ingredients and methods of their analysis
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
5 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Food quality strategy
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
General food technology
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
5 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Product development with packaging and safety aspects – blending course
|
Wykład: 29 Ćwiczenia audytoryjne: 1 |
4 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Business Plan in Food Technology – blending course
|
Wykład: 24 Ćwiczenia audytoryjne: 1 |
4 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Sustainable food
|
Wykład: 15 |
1 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
General Plant Pathology
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
General Entomology
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 13 Ćwiczenia terenowe: 2 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Plants vs Environmental Pollution – Phytoremediation Technology
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Green Roofs in the City's Ecosystem
|
Wykład: 15 Ćwiczenia terenowe: 5 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Integrated methods of pest management in horticulural crops
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Modeling Emissions
|
Wykład: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
5 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia projektowe: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
Alternative diets
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Basics of dietetics
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 |
4 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 24 |
5 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
New food products development
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Food Science & Enzymes
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 24 |
5 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
5 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
Mass media in the nutrition education
|
Wykład: 14 Ćwiczenia laboratoryjne: 24 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Food Systems Embedded in Territories
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Biochemistry & enzymology
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Egzamin | Przedmioty do wyboru |
Introduction to human nutrition
|
Wykład: 20 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Polish culture
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Food in Culture and Society: Introduction to Sociology of Food
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Anthropology of Culture
|
Wykład: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 1 |
3 | Egzamin/zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Wood-Based Panels in Furniture
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Adhesive Bonding in Wood-Based Materials
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Mechanical Engineering
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Production and Transportation Machines
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Management Systems. Lean Manufacturing
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Power tools for woodworking
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Dust collection system for wood industry
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Protection of Industrial Property
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
CAD in Practice
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Design for Sustainability
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Papermaking Pulps Technology
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Suma | 13 | 39 |