Subject | Number of hours | ECTS points | Form of verification | Mandatory |
---|---|---|---|---|
|
Lecture: 6 Auditorium exercises: 20 |
3 | Pass with grade | Obligatory subjects |
|
Lecture: 22 Auditorium exercises: 8 |
3 | Pass with grade | Obligatory subjects |
|
Lecture: 12 Auditorium exercises: 16 |
3 | Pass with grade | Obligatory subjects |
|
Lecture: 4 Auditorium exercises: 4 |
1 | Pass | Obligatory subjects |
Sum | 92 | 10 |
Major Safety and quality in the food chain
Koncepcja studiów ma na celu pogłębienie i ugruntowanie wiedzy w zakresie aktualnych zasad i trendów zarządzania bezpieczeństwem, z uwzględnieniem prawa żywnościowego Unii Europejskiej oraz wytycznych Wspólnej Polityki Rolnej. Studia adresowane są do pracowników wszystkich zakładów sektora spożywczego, audytorów i kandydatów na audytorów systemów funkcjonujących w przemyśle spożywczym, specjalistów ds. jakości i przedstawicieli kierownictwa w zakresie nadzorowania systemów zarządzania bezpieczeństwem i jakością w całym łańcuchu żywnościowym oraz osób planujących podjąć pracę w sektorze spożywczym.
Link do strony: https://wtz.sggw.edu.pl/podyplomowe_bezpieczenstwo/
Rekrutacja na studia odbywa się w internetowym systemie IRK: https://rekrutacja.sggw.edu.pl/pl/
Subject | Number of hours | ECTS points | Form of verification | Mandatory |
---|---|---|---|---|
|
Lecture: 20 Auditorium exercises: 16 |
5 | Exam | Obligatory subjects |
|
Lecture: 28 Auditorium exercises: 24 |
8 | Exam | Obligatory subjects |
|
Lecture: 30 Auditorium exercises: 20 |
7 | Pass with grade | Obligatory subjects |
Sum | 138 | 20 |