Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Wykład: 6 Ćwiczenia audytoryjne: 20 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 22 Ćwiczenia audytoryjne: 8 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 12 Ćwiczenia audytoryjne: 16 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 4 Ćwiczenia audytoryjne: 4 |
1 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe |
Suma | 92 | 10 |
Kierunek Bezpieczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym
Koncepcja studiów ma na celu pogłębienie i ugruntowanie wiedzy w zakresie aktualnych zasad i trendów zarządzania bezpieczeństwem, z uwzględnieniem prawa żywnościowego Unii Europejskiej oraz wytycznych Wspólnej Polityki Rolnej. Studia adresowane są do pracowników wszystkich zakładów sektora spożywczego, audytorów i kandydatów na audytorów systemów funkcjonujących w przemyśle spożywczym, specjalistów ds. jakości i przedstawicieli kierownictwa w zakresie nadzorowania systemów zarządzania bezpieczeństwem i jakością w całym łańcuchu żywnościowym oraz osób planujących podjąć pracę w sektorze spożywczym.
Link do strony: https://wtz.sggw.edu.pl/podyplomowe_bezpieczenstwo/
Rekrutacja na studia odbywa się w internetowym systemie IRK: https://rekrutacja.sggw.edu.pl/pl/
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Wykład: 20 Ćwiczenia audytoryjne: 16 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 28 Ćwiczenia audytoryjne: 24 |
8 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 20 |
7 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
Suma | 138 | 20 |