| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność | 
|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    6 Ćwiczenia audytoryjne: 20 | 3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe | 
| 
 | Wykład:    22 Ćwiczenia audytoryjne: 8 | 3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe | 
| 
 | Wykład:    12 Ćwiczenia audytoryjne: 16 | 3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe | 
| 
 | Wykład:    4 Ćwiczenia audytoryjne: 4 | 1 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe | 
| Suma | 92 | 10 | 
Kierunek Bezpieczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym
Koncepcja studiów ma na celu pogłębienie i ugruntowanie wiedzy w zakresie aktualnych zasad i trendów zarządzania bezpieczeństwem, z uwzględnieniem prawa żywnościowego Unii Europejskiej oraz wytycznych Wspólnej Polityki Rolnej. Studia adresowane są do pracowników wszystkich zakładów sektora spożywczego, audytorów i kandydatów na audytorów systemów funkcjonujących w przemyśle spożywczym, specjalistów ds. jakości i przedstawicieli kierownictwa w zakresie nadzorowania systemów zarządzania bezpieczeństwem i jakością w całym łańcuchu żywnościowym oraz osób planujących podjąć pracę w sektorze spożywczym.
Link do strony: https://wtz.sggw.edu.pl/podyplomowe_bezpieczenstwo/
Rekrutacja na studia odbywa się w internetowym systemie IRK: https://rekrutacja.sggw.edu.pl/pl/
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność | 
|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    20 Ćwiczenia audytoryjne: 16 | 5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe | 
| 
 | Wykład:    28 Ćwiczenia audytoryjne: 24 | 8 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe | 
| 
 | Wykład:    30 Ćwiczenia audytoryjne: 20 | 7 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe | 
| Suma | 138 | 20 | 
