Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Wykład: 24 Ćwiczenia projektowe: 3 |
3 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 20 |
2 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 22 Ćwiczenia projektowe: 16 |
5 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe |
Suma | 85 | 10 |
Kierunek Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
2024/25, studia podyplomowe, studia niestacjonarne
Studia podyplomowe Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności (SZBJZ) to studia zaprojektowane dla osób zainteresowanych bezpieczeństwem i jakością żywności. Koncepcja kształcenia na studiach podyplomowych ma na celu rozszerzenie i ugruntowanie wiedzy z zakresu zapewnienia bezpieczeństwa w produkcji i dystrybucji żywności oraz systemów zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności.
Link do strony: https://wzc.sggw.edu.pl/studia-podyplomowe-system-zarzadzania-bezpieczenstwem-i-jakoscia-zywnosci/
Rekrutacja na studia odbywa się w internetowym systemie IRK: https://rekrutacja.sggw.edu.pl/pl/
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Wykład: 23 |
2 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 26 Ćwiczenia projektowe: 14 |
6 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 12 Ćwiczenia projektowe: 10 |
3 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe |
|
Ćwiczenia projektowe: 15 |
2 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe |
|
Praca dyplomowa: 0 |
7 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
Suma | 100 | 20 |