| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność | 
|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    24 Ćwiczenia projektowe: 3 | 3 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe | 
| 
 | Wykład:    20 | 2 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe | 
| 
 | Wykład:    22 Ćwiczenia projektowe: 16 | 5 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe | 
| Suma | 85 | 10 | 
Kierunek Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
      2024/25, studia podyplomowe, studia niestacjonarne
    
  
      Studia podyplomowe Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności (SZBJZ) to studia zaprojektowane dla osób zainteresowanych bezpieczeństwem i jakością żywności. Koncepcja kształcenia na studiach podyplomowych ma na celu rozszerzenie i ugruntowanie wiedzy z zakresu zapewnienia bezpieczeństwa w produkcji i dystrybucji żywności oraz systemów zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności.
Link do strony: https://wzc.sggw.edu.pl/studia-podyplomowe-system-zarzadzania-bezpieczenstwem-i-jakoscia-zywnosci/
Rekrutacja na studia odbywa się w internetowym systemie IRK: https://rekrutacja.sggw.edu.pl/pl/
| Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność | 
|---|---|---|---|---|
| 
 | Wykład:    23 | 2 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe | 
| 
 | Wykład:    26 Ćwiczenia projektowe: 14 | 6 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe | 
| 
 | Wykład:    12 Ćwiczenia projektowe: 10 | 3 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe | 
| 
 | Ćwiczenia projektowe:    15 | 2 | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe | 
| 
 | Praca dyplomowa:    0 | 7 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe | 
| Suma | 100 | 20 | 
