Subject | Number of hours | ECTS points | Form of verification | Mandatory |
---|---|---|---|---|
|
Lecture: 24 Project exercises: 3 |
3 | Pass | Obligatory subjects |
|
Lecture: 20 |
2 | Pass | Obligatory subjects |
|
Lecture: 22 Project exercises: 16 |
5 | Pass | Obligatory subjects |
Sum | 85 | 10 |
Major Food safety and quality management systems
2024/25, postgraduate study, part-time studies
Studia podyplomowe Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności (SZBJZ) to studia zaprojektowane dla osób zainteresowanych bezpieczeństwem i jakością żywności. Koncepcja kształcenia na studiach podyplomowych ma na celu rozszerzenie i ugruntowanie wiedzy z zakresu zapewnienia bezpieczeństwa w produkcji i dystrybucji żywności oraz systemów zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności.
Link do strony: https://wzc.sggw.edu.pl/studia-podyplomowe-system-zarzadzania-bezpieczenstwem-i-jakoscia-zywnosci/
Rekrutacja na studia odbywa się w internetowym systemie IRK: https://rekrutacja.sggw.edu.pl/pl/
Subject | Number of hours | ECTS points | Form of verification | Mandatory |
---|---|---|---|---|
|
Lecture: 23 |
2 | Pass | Obligatory subjects |
|
Lecture: 26 Project exercises: 14 |
6 | Pass | Obligatory subjects |
|
Lecture: 12 Project exercises: 10 |
3 | Pass | Obligatory subjects |
|
Project exercises: 15 |
2 | Pass | Obligatory subjects |
|
Diploma thesis: 0 |
7 | Exam | Obligatory subjects |
Sum | 100 | 20 |