| Subject | Number of hours | ECTS points | Form of verification | Mandatory | 
|---|---|---|---|---|
| 
 | Lecture:    24 Project exercises: 3 | 3 | Pass | Obligatory subjects | 
| 
 | Lecture:    20 | 2 | Pass | Obligatory subjects | 
| 
 | Lecture:    22 Project exercises: 16 | 5 | Pass | Obligatory subjects | 
| Sum | 85 | 10 | 
Major Food safety and quality management systems
      2024/25, postgraduate study, part-time studies
    
  
      Studia podyplomowe Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności (SZBJZ) to studia zaprojektowane dla osób zainteresowanych bezpieczeństwem i jakością żywności. Koncepcja kształcenia na studiach podyplomowych ma na celu rozszerzenie i ugruntowanie wiedzy z zakresu zapewnienia bezpieczeństwa w produkcji i dystrybucji żywności oraz systemów zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności.
Link do strony: https://wzc.sggw.edu.pl/studia-podyplomowe-system-zarzadzania-bezpieczenstwem-i-jakoscia-zywnosci/
Rekrutacja na studia odbywa się w internetowym systemie IRK: https://rekrutacja.sggw.edu.pl/pl/
| Subject | Number of hours | ECTS points | Form of verification | Mandatory | 
|---|---|---|---|---|
| 
 | Lecture:    23 | 2 | Pass | Obligatory subjects | 
| 
 | Lecture:    26 Project exercises: 14 | 6 | Pass | Obligatory subjects | 
| 
 | Lecture:    12 Project exercises: 10 | 3 | Pass | Obligatory subjects | 
| 
 | Project exercises:    15 | 2 | Pass | Obligatory subjects | 
| 
 | Diploma thesis:    0 | 7 | Exam | Obligatory subjects | 
| Sum | 100 | 20 | 
