Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
OHS training
|
Szkolenie BHP: 4 |
- | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Lektorat: 60 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Obowiązkowa grupa |
|
Suma godzin kontaktowych: 45 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Obowiązkowa grupa |
Suma | 409 | 30 |
Kierunek food science - technology and nutrition
The studies are conducted in English. The studies start from winter semester, last for 6 semesters (3 years) and end with a bachelor degree.
The Food Science – Technology and Nutrition (FSTN) study program offers students modern teaching in the field of food technology and human nutrition based on the latest scientific achievements. We aim to provide students with the most up-to-date knowledge and skills in the field of modern technologies, food processing and human nutrition. The programme has a high number of contact hours including a significant proportion of practical laboratory activities with experiments conducted in groups or individually. The study programme also offers lectures, tutorials and project-based teaching as well. In addition to acquiring knowledge related to technological processes and human nutrition, graduates will be able to identify and manage chemical, biological and physical hazards during food production, processing, distribution and storage, affecting food safety and nutritional value.
Students aquire knowledge in food technology and nutritional sciences, with a particular emphasis on processing, preservation, storage, analysis, and evaluation of food quality, as well as the effects of production processes on the nutritional, dietary, and health aspects of food products. Further, they learn the fundamentals of production management. The educational concept in the field of study assumes that students have the opportunity to apply technological and nutritional knowledge and skills in organizing production processes, also including basics of economics within food industry enterprise and mass catering establishments. Graduates also gain an understanding of food market regulations, the essence of food marketing and consumer behavior, and acquire knowledge related to nutrition, dietetics and the impact of food on health.
The graduates of first-cycle can work in various food processing companies, research or research and development institutes, laboratories, institution branches of the food industry, in food distribution units, catering, disseminating knowledge institutions, consulting and auditing companies, and in other institutions of the food chain.
By the end of the first semester, students are required to complete health and safety training, library training and training on discrimination and its prevention. All training is provided using distance learning techniques, on a platform: szkolenia.sggw.edu.pl
Link to faculty website: https://wtz.sggw.edu.pl/?lang=en
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 40 |
5 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 20 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Lektorat: 60 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Obowiązkowa grupa |
Students complete classes in a foreign language chosen in semester 1. | ||||
|
Lektorat: 60 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Lektorat: 60 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Lektorat: 60 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Lektorat: 60 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Lektorat: 60 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 2 |
1 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Zajęcia z wychowania fizycznego: 30 |
- | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe |
Suma | 422 | 30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Zajęcia z wychowania fizycznego: 30 |
- | Zaliczenie | Przedmioty obowiązkowe |
Suma | 420 | 30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 45 |
5 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
5 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 25 |
1 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia projektowe: 30 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
Suma | 370 | 30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty obowiązkowe |
|
Suma godzin kontaktowych: 225 |
15 | Zaliczenie na ocenę | Obowiązkowa grupa |
Student chooses five classes from an open list | ||||
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Suma | 450 | 30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność |
---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 |
1 | Egzamin | Przedmioty obowiązkowe |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia projektowe: 45 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Obowiązkowa grupa |
Students chooses one subject | ||||
|
Wykład: 15 Ćwiczenia projektowe: 45 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia projektowe: 45 |
4 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Obowiązkowa grupa |
Students chooses one subject | ||||
|
Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Obowiązkowa grupa |
Students chooses one subject | ||||
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Ćwiczenia projektowe: 60 |
5 | Zaliczenie na ocenę | Obowiązkowa grupa |
Students chooses one subject | ||||
|
Ćwiczenia projektowe: 60 |
5 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Ćwiczenia projektowe: 60 |
5 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Ćwiczenia projektowe: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Obowiązkowa grupa |
Students chooses one subject | ||||
|
Ćwiczenia projektowe: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Ćwiczenia projektowe: 30 |
2 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Suma godzin kontaktowych: 225 |
15 | Zaliczenie na ocenę | Obowiązkowa grupa |
Student chooses five classes from an open list | ||||
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia projektowe: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 | Zaliczenie na ocenę | Przedmioty do wyboru |
Suma | 435 | 30 |