A A A

Log in

pl | en

2023/24 studia stacjonarne studia pierwszego stopnia (inżynier) Faculty of Food Technology

Food Technology and Human Nutrition

 

The studies are conducted in Polish. Start from winter semester, last for 7 semesters (3.5 years) and end with a vocational degree engineer.

W semestrze 1. studenci realizują szkolenie biblioteczne na platformie dostępnej pod adresem https://szkolenia.sggw.pl
Subject Number of hours ECTS points Form of verification
OHS training: 4
- Pass O
Ekonomia
Lecture: 28
Auditorium exercises: 15
3 Exam O
Technologia informacyjna
Lecture: 20
Laboratory exercises: 30
4 Pass with grade O
Rysunek techniczny z elementami maszynoznawstwa
Lecture: 30
Laboratory exercises: 30
5 Pass with grade O
Mathematics
Lecture: 30
Auditorium exercises: 45
6 Exam G
Chemia ogólna i nieorganiczna
Lecture: 35
Auditorium exercises: 10
Laboratory exercises: 30
6 Exam G
Przedmiot do wyboru 1
Lecture: 45
Auditorium exercises: 30
6 Pass with grade G

Subject Number of hours ECTS points Form of verification
Ekonomika i organizacja przedsiębiorstwa żywnościowego
Lecture: 30
Auditorium exercises: 28
Project exercises: 2
4 Exam O
Chemia organiczna
Lecture: 30
Laboratory exercises: 30
5 Exam O
Chemia fizyczna
Lecture: 20
Laboratory exercises: 15
3 Pass with grade O
Fizyka
Lecture: 15
Laboratory exercises: 30
4 Exam O
Statistics
Lecture: 20
Laboratory exercises: 24
3 Exam O
Propedeutyka przemysłu spożywczego
Lecture: 20
Auditorium exercises: 30
4 Pass with grade O
Podstawy żywienia człowieka
Lecture: 45
Laboratory exercises: 20
5 Pass with grade O
Rachunkowość
Lecture: 20
Auditorium exercises: 15
2 Exam O

Subject Number of hours ECTS points Form of verification
Biochemistry
Lecture: 30
Laboratory exercises: 30
4 Exam O
Chemia żywności
Lecture: 30
Laboratory exercises: 30
4 Exam O
Mikrobiologia żywności
Lecture: 45
Laboratory exercises: 60
7 Exam O
Ogólna technologia żywności
Lecture: 45
Laboratory exercises: 45
7 Exam O
Maszynoznawstwo przemysłu spożywczego
Lecture: 30
Laboratory exercises: 45
5 Exam O
Foreign language
Language course: 60
3 Pass with grade G

Subject Number of hours ECTS points Form of verification
Analiza i ocena jakości żywności
Lecture: 35
Laboratory exercises: 60
8 Exam O
Inżynieria procesowa
Lecture: 40
Laboratory exercises: 75
9 Exam O
Technologia przemysłu fermentacyjnego
Lecture: 30
Laboratory exercises: 20
3 Exam O
Ochrona własności intelektualnej
Lecture: 15
1 Pass with grade O
Opakowania żywności
Lecture: 28
Laboratory exercises: 18
3 Pass with grade O
Toksykologia żywności
Lecture: 15
Laboratory exercises: 15
2 Exam O
Foreign language
Language course: 60
3 Pass with grade G
Potwierdzenie B2 język obcy
Contact hours: 2
1 Exam O

Subject Number of hours ECTS points Form of verification
Technologia zbóż
Lecture: 35
Laboratory exercises: 30
4 Exam O
Technologia owoców i warzyw
Lecture: 35
Laboratory exercises: 30
4 Exam O
Technologia mleka
Lecture: 35
Laboratory exercises: 30
4 Exam O
Technologia mięsa i jaj
Lecture: 45
Laboratory exercises: 30
5 Exam O
Prawo żywnościowe
Lecture: 30
Project exercises: 15
3 Pass with grade O
Właściwości fizyczne produktów spożywczych
Lecture: 20
Laboratory exercises: 40
5 Exam O
Przedmiot do wyboru 2
Contact hours: 75
5 Pass with grade G
Physical education
Physical education: 30
- Pass O

Subject Number of hours ECTS points Form of verification
Drobnoustroje patogenne przenoszone przez wodę i żywność
Lecture: 20
Laboratory exercises: 15
3 Exam O
Ekologia i ochrona środowiska
Lecture: 15
1 Pass with grade O
Gospodarka energetyczna
Lecture: 30
Laboratory exercises: 6
Project exercises: 6
Field exercises: 3
3 Pass with grade O
Podstawy komunikacji społecznej
Auditorium exercises: 15
1 Pass O
Podstawy technologii gastronomicznej
Lecture: 30
Laboratory exercises: 20
4 Exam O
Technologia tłuszczów i koncentratów spożywczych
Lecture: 45
Laboratory exercises: 30
6 Exam O
Przedmiot do wyboru 3
Contact hours: 90
6 Pass with grade G
Physical education
Physical education: 30
- Pass O
Praktyka zawodowa
Apprenticeships: 160
6 Pass G

Subject Number of hours ECTS points Form of verification
Zarządzanie przedsiębiorstwem żywnościowym
Lecture: 15
Auditorium exercises: 12
Project exercises: 3
2 Pass with grade O
Technologiczne projektowanie zakładów i laboratoriów przemysłu spożywczego
Lecture: 20
Project exercises: 30
4 Exam G
Seminarium dyplomowe
Auditorium exercises: 45
2 Pass with grade G
Przedmiot do wyboru 4
Contact hours: 105
7 Pass with grade G
Praca dyplomowa
Diploma thesis: 0
15 Exam G