Przedmioty kierunkowe
|
Wykład:
48
Ćwiczenia audytoryjne:
16
|
12
|
Zaliczenie na ocenę
|
O |
Logistyka w przedsiębiorstwie gastronomicznym i hotelarskim
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Międzynarodowy rynek turystyczny
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Turystyka militarna
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Finanse przedsiębiorstw i podstawy rachunkowości
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Turystyka na obszarach przyrodniczo cennych
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Planowanie turystyczne
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Doradztwo agroturystyczne
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Wybrane problemy zdrowotne w turystyce
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Projektowanie szlaków turystycznych w regionie
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Turystyka biznesowa
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Potencjał kulturowy regionów
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Polityka turystyczna Unii Europejskiej
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Marketing miejsc i budowanie wizerunku regionu
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Inicjatywy klastrowe w turystyce
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Przedmiot dowolny
|
Wykład:
24
Ćwiczenia audytoryjne:
8
|
6
|
Zaliczenie na ocenę
|
O |
Diagnostyka kompetencji zawodowych
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Doradztwo personalne i socjoekonomiczne
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Doradztwo rolnicze
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Efektywność inwestycji
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Etykieta menedżerska
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Finanse w obrocie nieruchomościami
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Kierunki rozwoju regionów w Unii Europejskiej
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Komunikowanie medialne
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Komunikowanie w przedsiębiorstwie
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Konsumpcja i konsument żywności
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Korupcja w biznesie
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Marketing terytorialny
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Media relations
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Menedżer w samorządzie terytorialnym
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Profesjonalne doradztwo zawodowe
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Socjologia pracy
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Socjologia władzy
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Zamówienia publiczne
|
Wykład:
12
Ćwiczenia audytoryjne:
4
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Przedmiot w języku obcym
|
Wykład:
8
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
O |
Przedmiot 1
|
Wykład:
8
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |
Przedmiot 2
|
Wykład:
8
|
3
|
Zaliczenie na ocenę
|
F |